Info


Op 22 april 2017 organiseert KSA Stormklokke Ieper de 10de editie van haar fuif 'Frequency'. Heb je zin om je beentjes los te gooien op de beats van onze fijne selectie aan DJ’s? Of misschien ben je niet echt een danser maar eerder een liefhebber van het cocktail-degusteren, dan is Frequency dit jaar zeker iets voor jou!

2 ROOMS - 7 DJ's - STUNNING LIGHTS - FRESH COCKTAILS

WHEN: 22/04/2017
WHERE: Fenix Ieper
DAMAGE: €6 (enkel ADD)

Main Room

AUDIORGASM

Een vaste waarde die niet meer weg te denken is uit de Ieperse fuifwereld. Hij kent de Fenix uit zijn duim en weet het publiek elk jaar opnieuw te bekoren.

Soundcloud
LSGHN

Een iconisch duo dat niet enkel te vinden is achter de draaitafel maar minstens evenveel op de dansvloer. Door hun jarenlange ervaring in uitgaan weten ze precies wat het publiek wil, dat in combinatie met technische skills zal ervoor zorgen dat het kot op stelten staat

Soundcloud Facebook
CHINTOQ

Chinwat? Chintoq! Een Gentse DJ die leeft voor muziek. Hij is al enkele jaren resident DJ in de welbekende Overpoortstraat. Met zijn commerciële beats weet hij perfect hoe hij de heupen van dames moet laten bewegen.

Soundcloud Mixcloud Facebook
Mr. NOISY

Een rasecht kunstenaar als het op muziek aankomt, zijn mashups worden beschouwd als de Picasso's van de muziekwereld. Deze artiest heeft nog niet veel voor het Ieperse publiek opgetreden maar ziet het alvast zitten om het dak eraf te blazen.

Soundcloud Mixcloud Facebook
PJ&MIDAS

Je neemt een enthousiast publiek, je legt het wat te weken in een badje van verse cocktails. Daarna haal je de muziekinstallatie uit de kast en je zet dit bij je publiek. Voeg er vervolgens een snuifje PJ aan toe en een eetlepel Midas. Zo bekom je het ideale gerecht voor de perfecte afsluiter van een memorabele avond.

Soundcloud Facebook

Upper Room

DJONNAH

De koning van de Ieperse technowereld, voor het derde jaar op rij zorgt Djonnah ervoor dat het gezellige zaaltje boven wordt getransformeerd in één van de hardste technokamers van de streek.

Soundcloud Mixcloud Facebook
PILOSE

OHM MY GOD! Techno stroomt door zijn aderen en House werd hem met de papfles ingegeven. Bekend in Ieper, Kortrijk, Gent en ver daarbuiten. Deze DJ speelt de rooftop er ongetwijfeld van.

Soundcloud Facebook

Partners


Contact


KSA Stormklokke Ieper
Kanteelpad 4
8900 Ieper, België
www.ksa-ieper.be

bondsleiding.ksaieper@gmail.com